I´m alive ;)

Hoppsan länge sedan jag skrev något här, men har haft rätt så fullt upp.
Har börjat jobba igen efter en härlig semesterledighet. Har börjat jobba på ett nytt ställe och håller på starta upp en nyavdelning så det har blivit rätt mycket, alldeles för mycket jobb på sista tiden. Det är kul men krävande.
Annars grejar jag på med lite allt möjligt.
Förra helgen var vi uppe i fjället, i Bielite, med goda vänner. Hade en helt fantastisk helg med sol & värme.
Här en bild från en klippa där jag tog mig en Powernap i solen medan de andra fiskade. Snacka om att man laddar batterierna när man får vistas i en sådan vacker miljö.

I onsdags skjutsade sambon ner dottern tillbaka till Sundsvall där hon återupptar sina studier. Är liksom lite tomt och lugnt här hemma sedan hon drog iväg. Innan hon åkte fick jag detta fina Makramèarmband som hon har gjort. Snyggt eller hur?!
Vad händer idag då?
Har av en vän fått en påse med svenska äpplen. Så nu på morgonen har jag tagit hand om dem och håller nu på att torka äppelbitar för att ha lite torkad frukt. Ska nu ta och göra lite krabbmix som jag ska ta med mig till kvällens Kräftskiva. Kräftskiva såå gott & kul det ska bli :) Ska väl försöka hinna med och göra lite nytta också.
Ha en finfin lördag// Camilla
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Camillasnya.blogg.se

Min blogg handlar om allt mellan himmel och jord. Om sån´t jag gillar och saker jag skapar. Jag får inspiration till att skapa från tidningar, bloggar & kreativa människor. Många idéer & mönster är alltså inte mina egna utan kommer från andra uppfinningsrika människor.

RSS 2.0